top of page
achtergrond hoofdpagina 1.jpg

ENGINEERING

Beeldmerk AllMetal.png

ENGINEERINGS DIENSTEN

2D tekening.jpg

2D-ontwerp

3D tekening.jpg

3D-ontwerp

Sterkte berekening.png

Sterkte- / krachtberekeningen

team-of-engineers-and-architects-working-team-disc-2022-09-14-06-39-04-utc.jpg

ENGINEERING

De engineeringsafdeling van All Metal vormt de schakel tussen klant en project. Hier wordt een technisch ontwerp gerealiseerd dat is afgestemd op de eisen en wensen van de klant. Dankzij onze ervaring kunnen we de klant duidelijk uitleggen hoe het ontwerp in werkelijkheid tot stand komt, inclusief alle benodigde informatie.

Bij All Metal maken wij gebruik van zowel 2D- als 3D-CAD-systemen, waarmee wij alle noodzakelijke productietekeningen gedetailleerd kunnen maken. Hierdoor bieden wij u o.a. de mogelijkheid om uw opdracht naar een hoger niveau te tillen.

PROCES ENGINEERING

Als klant heeft u ook de mogelijkheid om bestanden (2D / 3D) bij ons aan te leveren als startpunt voor onze werkvoorbereiding . Bij All Metal nemen wij graag de leiding. De uitwerking van uw project wordt verzorgd door onze engineers die veel ervaring hebben op het gebied van ontwerp, optimalisatie, technologie, risicobeheer en verbetering.     

WAARDE ENGINEERING

Bij All Metal streven we ernaar om projecten zo efficiënt en duurzaam mogelijk af te ronden. Ons team analyseert grondig hoe de functie van een project kan worden vervuld tegen zo laag mogelijke kosten. We elimineren onnodige kosten, waar ze zich ook voordoen, om de meest kosteneffectieve oplossingen te bieden.

bottom of page