top of page
achtergrond hoofdpagina 1.jpg

ENGINEERING

Beeldmerk AllMetal.png

ENGINEERINGS DIENSTEN

2D tekening.jpg

2D-ontwerp

3D tekening.jpg

3D-ontwerp

Sterkte berekening.png

Sterkte- / krachtberekeningen

team-of-engineers-and-architects-working-team-disc-2022-09-14-06-39-04-utc.jpg

ENGINEERING

De engineering van All Metal is de schakel tussen klant en project. Hier vind de realisatie van een technisch ontwerp, afgestemd op de eisen en wensen van de klant, plaats. Door onze ervaring weten wij voor de klant duidelijk te maken hoe de realisatie van het ontwerp tot stand komt in werkelijkheid met daarbij de nodige informatie.

Binnen All Metal maken wij gebruik van zowel 2D als 3D geavanceerde CAD systemen waarmee wij alle noodzakelijke productietekeningen gedetailleerd kunnen maken. Hierdoor bieden wij u o.a. de mogelijkheid om uw opdracht door te ontwikkelen naar een ander niveau.

PROCES ENGINEERING

Het is voor u als klant ook mogelijk om Files (2D / 3D) bij ons aan te leveren als begin voor onze werkvoorbereiding. Bij All Metal hebben wij graag de leiding in handen. En de uitwerking van uw projecten zullen uitgewerkt worden door onze engineers van het allershoogste niveau.

WAARDE ENGINEERING

All Metal kijkt graag hoe een project zo efficiënt en duurzaam mogelijk afgerond kan worden. Met ons team gaan wij na hoe de functie van een project tegen een zo laag mogelijke kosten vervuld kan worden. Wij elimineren de overbodige kosten, ongeacht waar deze voorkomen.

bottom of page