top of page
achtergrond hoofdpagina 1.jpg

MACHINE/FRAMEBOUW

Beeldmerk AllMetal.png

LASTECHNIEKEN

TIG-Lassen

industrial-welder-welding-metal-profiles-2022-08-23-02-48-13-utc.jpg

MIG/MAG-Lassen

Machine-/Framebouw

Binnen All Metal BV richten wij ons groot een deels op de productie van de machine-/framebouw.  Door onze ervaring met verschillende lastechnieken en met succes afgeronde projecten zijn wij uw partner op het gebied van de productie en aanpassingen.

Wij nemen verantwoording van A-Z over uw aanvraag/probleem. Wat hierbij belangrijk is voor ons als bedrijf is de communicatie naar klant, hierdoor zult u altijd op de hoogte blijven van de status van uw opdracht.

Na aanvraag van uw opdracht zullen wij direct aan de slag gaan d.m.v. verschillende technieken en toepassingen. Denk hierbij niet alleen aan laswerkzaamheden en metaalbewerkingen, maar ook aan o.a. de werkvoorbereiding, engineering en levering.

MIG/MAG-LASSEN

MIG/MAG-lassen is een specifieke lastechniek. De naam is een afkorting en staat voor Metal Inert Gas / Metal Active Gas. Het zijn eigenlijk twee soorten maar omdat het enige verschil het gebruikte gas is wordt het toch als eenzelfde soort gezien. Door middel van de warmte, spanning en een extra materiaal metalen aan elkaar gehecht worden. MIG/MAG-lassen is een lastechniek die binnen de JBSE veel gebruikt wordt. Dit omdat de meeste projecten binnen JBSE gemaakt zijn van staal.

TIG-LASSEN

TIG-lassen is een specifieke lastechniek. Het eerste deel van de naam is een afkorting en staat voor Tungsten Inert Gas en dankt zijn naam aan de Engelse naam voor wolfraam en het gebruik van een inert gas. Het handmatig aanvoeren van het materiaal zorg ervoor dat er een gepaste kwaliteitseis bij deze techniek komt kijken. Binnen de JBSE maken wij gebruik van TIG-lassen voor materialen als RVS en Aluminium. 

Nieuwsgierig en benieuwd of wij iets voor u kunnen betekenen? 

Neem dan gerust contact met ons op!

bottom of page