top of page
achtergrond hoofdpagina 1.jpg

PROJECTEN

Beeldmerk AllMetal.png

ONZE PROJECTEN

In opdracht van de klant vervaardigen en assembleren wij complete Machines, Apparaten, Constructies, Frames, Plaatwerk, Kokers en Buizen. Om dit te realiseren maken wij gebruik van verschillende connecties, machines en bewerkingstechnieken.

Wij hebben al verschillende tevreden klanten mogen helpen, zowel particulier als andere ondernemingen. Om u een overzicht te geven hebben wij enkele projecten voor u op een rijtje gezet.


Nieuwsgierig geworden en benieuwd of wij iets voor u kunnen betekenen? Kom gerust een bak koffie drinken en maak kennis met All Metal BV!

Neem voor vragen contact met ons op, ook voor vrijblijvende offertes! Onze klantenservice probeert ten alle tijden binnen 24 uur u een prijs en leveringsindicatie te geven!
 

Teamwork

SAMENWERKINGEN MET BEDRIJVEN

Wij hebben al verschillende leuk projecten/werkzaamheden mogen verrichten voor (grote) bedrijven, denk hierbij aan frames, producten, machinebouw, samenstellingen noem maar op. Wij posten hier geregeld iets over op op onze Socials (linkedIn, Facebook). Zie hieronder enkele voorbeelden van projecten uitgevoerd, voor andere bedrijven, door All Metal BV.​


Werkt u bij een bedrijf of bent u in het bezit van een eigen onderneming en kunnen wij u ergens iets voor elkaar betekenen?  Neem gerust contact met ons op voor vragen, vrijblijvende offertes of een gezellig praatje en wie weet komen we tot iets moois!

Beeldmerk AllMetal.png

PROJECT WERKBANKEN

Framebouw

Project Aanpassen Rollen

WERKZAAMHEDEN

Naast boven benoemde projecten en werkzaamheden doet All Metal ook de volgende werkzaamheden voor andere bedrijven, voor meer informatie zie pagina 'Diensten'.

stage-engineer-silhouette-with-icons_960x432.jpg

Engineering

tig lassen.jpg

Machine/Framebouw

lasersnijden-1.jpg

Buis/Plaat lasersnijden

Meeting Table

SAMENWERKINGEN MET PARTICULIEREN

Wij hebben al verschillende leuk projecten mogen afronden voor particulieren, denk hierbij aan hekwerken, poorten, speeltoestellen, overkappingen, frames, meubilair, interieur, frames, haarden, noem maar op. Wij posten hier geregeld iets over op op onze Socials (linkedIn, Facebook). Zie hieronder 4 voorbeelden van projecten voor particulieren afrond door All Metal BV.

Bent u particulier en heeft u een mogelijk project voor ons? Neem contact met ons op en zie of wij iets voor u kunnen betekenen!

Beeldmerk AllMetal W.png

PROJECT DRUIVENREK

PROJECT ELEKTRISCHE POORT