top of page
achtergrond hoofdpagina 1.jpg

PROJECTEN

Beeldmerk AllMetal.png

ONZE PROJECTEN

In opdracht van de klant vervaardigen en assembleren wij complete machines, apparaten, constructies, frames, plaatwerk, kokers en buizen. Om dit te realiseren maken wij gebruik van diverse verbindingen, leveranciers, machines en bewerkingstechnieken.

Wij hebben al vele tevreden klanten mogen helpen, zowel particulier als andere ondernemingen. Hieronder hebben we enkele projecten voor u op een rijtje gezet. 


Benieuwd of wij iets voor u kunnen betekenen? Kom gerust langs voor een kop koffie en maak kennis met All Metal BV!

Voor vragen kunt u altijd contact met ons opnemen, ook voor vrijblijvende offertes! Onze klantenservice streeft ernaar om u binnen 24 uur u een prijs en een indicatie van de levertijd te geven!
 

Teamwork

SAMENWERKINGEN MET BEDRIJVEN

Wij hebben al vele interessante projecten en werkzaamheden mogen uitvoeren voor (grote) bedrijven, variërend van frames en producten tot machinebouw en samenstellingen. Wij dele regelmatig updates over deze project op onze sociale media kanalen (linkedIn, Facebook). Hieronder vindt u enkele voorbeelden van projecten uitgevoerd door All Metal BV voor andere bedrijven.​


Werkt u bij een bedrijf of bent u eigenaar van een eigen onderneming en denkt u dat we iets voor elkaar kunnen betekenen?  Neem gerust contact met ons op voor vragen, vrijblijvende offertes of gewoon voor een gezellig praatje. Wie weet kunnen we iets moois voor elkaar betekenen!

Beeldmerk AllMetal.png

PROJECT WERKBANKEN

Framebouw

Project Aanpassen Rollen

WERKZAAMHEDEN

Naast de eerder genoemde projecten en werkzaamheden voert All Metal ook de volgende diensten voor andere bedrijven, voor meer informatie kunt u onze ´Diensten´ pagina bekijken.

stage-engineer-silhouette-with-icons_960x432.jpg

Engineering

tig lassen.jpg

Machine/Framebouw

lasersnijden-1.jpg

Buis/Plaat lasersnijden

Meeting Table

SAMENWERKINGEN MET PARTICULIEREN

Wij hebben al diverse leuke projecten mogen afronden voor particulieren, waaronder hekwerken, poorten, speeltoestellen, overkappingen, frames, meubilair, interieur, frames, haarden, en nog veel meer. We delen regelmatig updates over deze projecten op onze sociale media kanalen (linkedIn, Facebook). Hieronder ziet u vier voorbeelden van projecten voor particulieren die zijn afrond door All Metal BV.

Bent u particulier en heeft u een mogelijk project voor ons? Neem contact met ons op en zie of wij iets voor u kunnen betekenen!

Beeldmerk AllMetal W.png

PROJECT DRUIVENREK

PROJECT ELEKTRISCHE POORT